STIGLA POLICIJA

Josipović udario u terasu kafića: 'Nije mi jasno kako on nije vidio terasu. Napravio je štetu od četiri tisuće eura'

Zagrebačka filharmonija predstavila novu sezonu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
04.07.2022.
u 16:39

Uništio mi je tri stola, šest stolaca, polomio blokove na kojima je terasa jer oni nisu predviđeni za auto, time mi je uništena i statika terase, ispričao je vlasnik

Sinoć oko 22 sata Ivo Josipović automobilom je udario na terasu Caffe bara Kolaž u Amruševoj ulici u Zagrebu. 

Vlasnik kafića Željko Drmić objasnio je za Jutarnji list što se dogodilo te večeri. 

Kako je kazao, Josipović je automobilom je srušio tri od šest stolova i stolce, a na stolovima pored sjedile su dvije djevojke koje su stigle u Zagreb kako bi napisale zbog prijemnog ispita na fakultetu. 

- Ova ulica je mala, mirna i nije prometna, tu se vozi maksimalno 30, tako da do sada nije bilo problema. Iskreno, nije mi jasno kako on nije vidio terasu koja se prostire na dva parkirna mjesta. Na uglu Petrinjske i Amruševe gradi se hotel i već su oni zauzeli jedan trak, sigurno duljinom barem 50 metara. On je zapravo vozio po dijelu koji je predviđen za parkiranje vozila, to niti nije vozni trak. Ne znamo je li bio na mobitelu ili slično, izašli smo tek kad se čula silina udarca i kad se željezo počelo savijati - kazao je vlasnik kafića. 

- Uništio mi je tri stola, šest stolaca, polomio blokove na kojima je terasa jer oni nisu predviđeni za auto, time mi je uništena i statika terase. Budući da su stolovi od teškog željeza, jedan se dio odlomio i slomio gostu kotač na biciklu pa i to sad ja moram nadoknaditi. Mislim da je na kraju šteta približno četiri tisuće eura - dodao je. 

Josipović je odmah rekao da će nadoknaditi štetu, ali konkretan dogovor nisu postigli, govori Drmić, te dodaje kako je on taj koji je njega naknadno zamolio za kontakt kako bi se mogli čuti narednih dana.

>> VIDEO Objavljene snimke napada u Kopenhagenu: Ljudi bježali u panici, a napadač mahao puškom

Ključne riječi

Komentara 17

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
17:00 04.07.2022.

Kako će vidjeti terasu kad stalno vidi usta.ške guje.

ZG
Zeljko Grabar
17:01 04.07.2022.

Da je slucajno saobracajku napravio netko iz vladajuce stranke pola stranice svakih novna bi bile ispisane sa naslovima "pijani HDZ-ov predsjednik" "ili HDZ-ovac napravio ogromnu stetu" i slicno cime nas VL i Jutarnji dnevno hrane ali ovaj put smo ipak umjereniji, jer se radi o gospodinu kompozitoru a stranka koja ga je dovela na vlast tako i tako je postedjena kritika jer je u raspadanju. Ali za naslov "bivsi SPD-eov ili lijevicarski predsjednik" nije se smijelo napisati. No komentar na stranu, glavno da se nikome nista nije dogodilo a za Josipovicev auto ce osiguranje lakse platiti naknadu nego kakvom obicnom gradjaninu.

RA
RadagastovBrat
17:24 04.07.2022.

Čudno da ste skupili hrabrost napisati drugu stranu priče pa makar samo par rečenica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije