Učestale krađe

Iz kioska u Osječkoj ulici odnio utržak

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Arhivska fotografija
19.09.2011.
u 14:23

Uz današnju krađu u Osječkoj ulici posljednih su dana u Rijeci otuđeni mopedi, u Kastvu plinske boce, a na Malom Lošinju lopovi nisu poštedjeli ni mađarske turiste

Danas oko 9.40 sati nepoznati je počinitelj uz prijetnju oduzeo utržak od prodavačice u kiosku “Glasa Istre” koji se nalazi u Osječkoj ulici. Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti događaja.

Između 16. i 18. rujna nepoznati su počinitelji ukrali mopede marke Peugeot i Piaggio, oba riječkih registarskih oznaka, koji su bili parkirani u ulicama Corrada Iliassicha i Lukovići. Dvoje je Riječana, starosti 27 i 38 godina, tako oštećeno za ukupno oko 20 tisuća kuna. Policija traga za kradljivcima i otuđenim mopedima.

Riječka policija traga i za nepoznatim počiniteljem koji je provalio u skladište na području Kastva između 15. i 16. rujna. Ukradeno je tridesetak plinskih boca čime je tvrtka iz Kastva oštećena za oko 20 tisuća kuna.

Na meti kradljivaca i dalje su turisti. Tako je 17. rujna u večernjim satima na području Malog Lošinja dvoje državljana Mađarske, starosti 27 i 28 godina, oštećeno za oko 20 tisuća kuna. Naime, kradljivac im je otuđio tablet-računalo, videokameru, fotoaparat, novac i druge predmete te potom nestao u nepoznatom smjeru. Za otuđenim predmetima i nepoznatim počiniteljem traga lošinjska policija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije