'Nisam gledao listu'

Panenić o dopisu s Brkićevim imenom: 'Greška je tehnička, pokrenuta je interna istraga'

Milijan Brkić
Foto: Pixsell
1/3
09.03.2016.
u 15:00

- Ja jesam bio potpisao prvu stranicu, gdje je sadržaj teksta, a dostavnu listu nisam pregledavao - rekao je ministar Panenić

Iako još uvijek nije poznato tko će biti novi ministar branitelja, u Ministarstvu gospodarstva taj podatak, čini se, znaju.

Naime, iz tog Ministarstva je poslan dopis na brojne adrese u kojemu je popis ministarstava i imena njihovih čelnika, a uz Ministarstvo branitelja stoji ime Milijana Brkića, javlja HRT. Kraj njegova imena nema nikakve napomene ni upitnika, a on je, podsjetimo, zasad još samo HDZ-ov kandidat za novog ministra branitelja.

Na dopisu, vezanom uz temu uporabe pečata za pravne i fizičke osobe, stoji datum 3. ožujka, a potpisuje ga ministar Tomislav Panenić koji je komentirao cijeli slučaj.

- Greška je tehnička, isprika je već poslana. Naravno, ja sam pokrenuo i internu istragu da se utvrdi odgovornost. To je skroz na kraju liste, ja jesam bio potpisao prvu stranicu, gdje je sadržaj teksta, a dostavnu listu nisam pregledavao. Utvrdit ćemo točno tko je krivac za to pa ćemo poduzeti mjere oko toga - rekao je Panenić.

Uz Brkića, podsjetimo, kandidat za ministra branitelja je i Branko Borković kojeg su predložili vukovarski branitelji.

Premijer Tihomir Orešković rekao je prije puta u Bruxelles da se nada da će imati više kandidata i da će ime reći tek kad se izabere novi ministar.

>> Orešković u Bruxellesu komentirao izbor ministra branitelja

Komentara 50

GU
General_U
12:33 09.03.2016.

panenić zna.

Avatar dmitarX
dmitarX
13:37 09.03.2016.

Srbi ne mogu podnijeti Brkića da je i doktor atomske fizike. Naime, taj se ne ulizuje četnicima kao podosta političara, a i pokazao im je di im je mjesto 90ih, hi-hi :)

Avatar Bog_i_Hrvati
Bog_i_Hrvati
14:01 09.03.2016.

Brkić ministar branitelja. Bogu hvala da smo to završili. Bilo je i vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije