Zamijenio ga Draža

Iz Rudog, kolijevke JNA, protjerali Tita

Josip Broz Tito
Duško Marušić/PIXSELL
26.12.2014.
u 19:30

Preimenovane su i druge ulice koje su nosile imena Titovih suboraca i sada nose imena kraljeva, careva i srpskih voždova

U Rudom, mjestašcu u BiH poznatom kao “kolijevka JNA” jer je tamo osnovana Prva proleterska brigada, koji danas pripada Republici Srpskoj, ogorčeni su jer je Ulica Prve proleterske preimenovana u Ulicu đenerala Dragoljuba Draže Mihailovića, a brončana Titova bista u prirodnoj veličini prodana je za 404 konvertibilne marke (1500 kuna) otkupljivaču starog željeza.

Preimenovane su i druge ulice koje su nosile imena Titovih suboraca i sada nose imena kraljeva, careva i srpskih voždova.

>> Kujundžić odgovorio na vaša pitanja: Tito je zločinac, ali iza sebe je ostavio i dobre stvari

Komentara 90

DU
Deleted user
19:42 26.12.2014.

Kad smo pisali i komentirali da je JNA četnička vojska ili da je NOB zločinački četnički dernek onda smo kažnjavani izbrisani .

TE
teoodd
19:54 26.12.2014.

Šta plačete stalno pa to je povjest I on je brisao I mjenjao imena pa šta sad...

MI
mistre
19:59 26.12.2014.

Diktator i zlocinac je zasluzi odma 1990-tih da ga s emakne sa svih javni mjesta ,njegova zlocincka jna je genocid radila a HR presjednik drzi bistu og zla u uredu ,zato nam i je ovakava nezaposlenost i neimastina umjesto da se bave poslom politicari za koji su manso placeni oni nas truju i vrijeđaju bistama diktatora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije