Malenica kritizirao prosvjed:

'Iza umivenih lica boraca za demokraciju stoji licemjerje, bezidejnost i nepoštivanje demokratskih procesa'

Zagreb: Prosvjed lijevo-liberalne oporbe: "Dosta je! Idemo na izbore!"
Foto: Marko Juric/PIXSELL
1/12
17.02.2024.
u 20:31

Borba protiv korupcije nisu parole s političkih govornica već kvalitetniji propisi, bolji uvjeti rada i neovisnost pravosudnih institucija, poručio je

Nakon današnjeg prosvjeda lijevo-liberalne oporbe održanog na Markovom trgu u Zagrebu na kojem se okupilo tisuće građana, prosvjedovajući protiv HDZ-ove vlade, oglasili su se i vladajući. Ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica poručio je večeras na svom Facebook profilu kako je ''današnji skup ljevice još jednom pokazao kako iza umivenih lica boraca za demokraciju stoji licemjerje, bezidejnost i nepoštivanje demokratskih procesa''.

- Dok s govornice zazivaju zaštitu zviždača, neki među njima mijenjaju ustrojstvo gradskih službi da bi onemogućili povratak na posao osobi koja je ukazala na nepravilnosti u njihovim redovima. Izbor Ivana Turudića proveden je transparentno i po slovu zakona. Zakona koji, za razliku od prijašnjih Vlada, daje mogućnost svima da se kandidiraju za mjesto Glavnog državnog odvjetnika - napisao je.

>> FOTO Građani se okupili na prosvjedu 'Dosta je! Odmah na izbore'    

Zagreb: Prosvjed lijevo-liberalne oporbe: "Dosta je! Idemo na izbore!"
1/64

- Borba protiv korupcije nisu parole s političkih govornica već kvalitetniji propisi, bolji uvjeti rada i neovisnost pravosudnih institucija. Na tome smo radili i nastavit ćemo raditi jer nedodirljivih nema - napisao je. 

HDZ se također oglasio na službenom Facebook profilu s komentarom na prosvjed lijevo-liberalnih stranaka. Podijelili su objavu Šime Erlića, ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, te su poručili kako neće odustati od Zakona o hrvatskom jeziku, neradne nedjelje te kako se neće pokolebati u daljnjem povećanju plaća i zaposlenosti radi prosvjeda od "nekoliko tisuća proturazvojnih ljevičara".

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Striborski
Striborski
09:31 18.02.2024.

Malenica, izvlači vas jedino Benčićkino motanje trave na bini koje je postalo viralni hit na svemrežju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije