Vandalizam?

Izbušene gume na automobilu županjskog gradonačelnika

miličević
Zvonko Živković/VLM
20.02.2011.
u 13:35

Miličević se danas nije javljao na mobitel niti je bio kod kuće tako da se nije mogao dobiti njegov komentar ovoga slučaja.

ŽUPANJA – U noći s petka na subotu nepoznati je počinitelj izbušio sve četiri gume na osobnom automobilu marke „Mercedes“ županjskog gradonačelnika Davora Miličevića(HDZ). Auto je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće u kojoj uz gradonačelnika i suprugu te njihovo troje djece žive još njegovi roditelji i mlađi brat. Miličević se danas nije javljao na mobitel niti je bio kod kuće tako da se nije mogao dobiti njegov komentar ovoga slučaja.

- Čuo sam da je gradonačelnikov automobil oštećen no sve je u ovome trenutku predmet policijske istrage. Koliko mi je poznato, ne postoje indicije tko je to mogao učiniti jer mu nikada nisu upućene nikakve prijetnje. U politici ima svega pa i prljavih stvari, kaže o svemu ovome predsjednik Gradskog vijeća Županje Gabrijel Galović.

Čelnici SDP-a Zlatko Cegledi i HNS-a Ivica Šarić koje smo danas kontaktirali oštro su osudili napada na Davora Miličevića. Policija je, stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske, obavila uviđaj a protiv nepoznatog počinitelja slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Pričinjena materijalna šteta, utvrđeno je, iznosi 2800 kuna.

Istu je večer također oštrim predmetom na Trgu hrvatskih branitelja u Županji probušena i guma na osobnom automobilu marke „Peugeot 206“ hrvatske državljanke ali policija ova dva slučaja barem za sada ne dovodi u nikakvu vezu.

Komentara 3

DE
dejavu
14:00 20.02.2011.

boli ga njega kita...i tak te gume nije on platil (kao ni mecku)......

OB
-obrisani-
14:48 20.02.2011.

Jeli to kao neka opomena? Mislim tip neuzima vise telefon, mozda se boji da mu ne rokne u glavu? A mozda ce mu sledeci put i pucati u glavu, tko zna, HDZ je to? Nemres ti tu vise biti pametan, ima tu svacega.

LO
lopata
16:10 20.02.2011.

svaka čast onom ko mu je zbušil gume. Na pošten način ga nije zaradil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije