na vrijeme se sklonite

Izdano upozorenje za tri hrvatske regije: 'Budite na oprezu, moguće je jače nevrijeme'

Nevrijeme u Osijeku prouzročilo zastoj tramvaja, kolnici potopljeni
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
25.06.2022.
u 13:01

U nedjelju će također biti pretežno sunčano i vruće. Poslijepodne uz jači dnevni razvoj oblaka uglavnom na istoku mogući su pljuskovi

Danas će biti pretežno sunčano, mjestimice s umjerenom naoblakom, osobito u Dalmaciji. Uz jači razvoj oblaka lokalno su mogući pljuskovi i grmljavina u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu, a poneki pljusak moguć je i u Dalmaciji. Najviša temperatura zraka između 28 i 33 °C.

DHMZ je za danas izdao žuto upozorenje za zagrebačku, karlovačku i osječku regiju. 

"Budite na oprezu zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom", stoji u upozorenju. 

Foto: DHMZ

U nedjelju će također biti pretežno sunčano i vruće. Poslijepodne uz jači dnevni razvoj oblaka uglavnom na istoku mogući su pljuskovi. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu i sjeverozapadni. Najniža temperatura između 13 i 18, na Jadranu od 19 do 24, a najviša između 29 i 33 °C.

Video: Nemate klimu? Evo kako možete rashladiti dom s nekoliko jednostavnih trikova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije