Tuga u Zagorju

Iznenada preminula mlada mažoretkinja: "Naš anđeo prekrasnog smirujućeg osmijeha"

Ines Švajcar
Privatna arhiva
26.04.2023.
u 15:03

Ines Švajcar (23) preminula je iznenada u nedjelju ujutro. Od nje se opraštaju kolege iz DVD-a, njene mažoretkinje, ali i cijelo Zagorje.

"U dubokoj boli obavještavamo sve prijatelje vatrogasce da nas je iznenada napustio naš anđeo prekrasnog smirujućeg osmijeha, naša članica Ines Švajcar (23). Ne postoje riječi utjehe koje bi nas utješile. Ništa ne može zamijeniti gubitak voljene osobe i nikakve riječi ne mogu izraziti tugu koju osjećamo, ali sjećanja i uspomene su neizbrisive", na Facebooku su se tako od svoje kolegice oprostili iz DVD-a Hrašće. Ines Švajcar iznenada je preminula u nedjelju ujutro. Zagorje.com piše kako je Ines bila i medicinska sestra, zaposlena u KBC-u Rebro. Još u subotu, pišu na portalu, nastupala je sa svojim kolegicama mažoretkinjama. 

Ines je podrijetlom bila iz Ravnica Desinićkih, u Desiniću je pohađala i osnovnu školu. Godinama je živjela u Kraljevcu na Sutli. "Iako nisi uspjela staviti točku na kraj svoje priče, u našoj ćeš biti još dugo, tvoje ime će se spominjati na još mnogo stranica i živjet ćeš u mnogim sjećanjima. Hvala jer si izabrala baš nas i svoje vrijeme odvajala za mnoge probe, nastupe i našu udrugu", napisale su između ostalog na svom Facebooku i Desiničke mažoretkinje. 

Službenih informacija o uzroku smrti još nema, no Zagorje.com od mještana doznaje kako je najvjerojatnije bila riječ o iznenadnom srčanom zastoju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije