Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Iznenada preminuo poznati splitski novinar Slaven Relja, pozlilo mu u kafiću

Foto: YoutTube/Screenshot
1/3
03.07.2024.
u 08:17

Posljednje novinarske godine proveo je na lokalnoj televiziji gdje je vodio vlastitu emisiju i ugostio mnoge poznate Splićane

Slaven Relja, poznati novinar i jedan od najistaknutijih Splićana, preminuo je u 62. godini. Tužnu vijest potvrdila je njegova obitelj, javlja Dalmatinski portal.

Relja je iznenada preminuo nakon što mu je pozlilo u poslijepodnevnim satima dok je bio u svom omiljenom kafiću. Nažalost, unatoč brzoj intervenciji liječnika, nije uspio preživjeti. O njemu je snimljen film u produkciji Splitske televizije i režiji Ivana Perića pod nazivom "Novinarov bijeg iz pakla droge", u kojem je otvoreno govorio o svojoj borbi s ovisnošću u zrelijim godinama. Karijeru je započeo kao diplomirani pravnik na sudu, ali je ubrzo promijenio profesiju i postao dopisnik za kulturu Jutarnjeg lista. Posljednje novinarske godine proveo je na lokalnoj televiziji gdje je vodio vlastitu emisiju i ugostio mnoge poznate Splićane. Njegovim odlaskom Split je izgubio dio svoje duše.

>>> U Splitu predstavljeno drugo dopunjeno i prošireno izdanje knjige 'Hrvatska u 30 priča'

1/19
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:53 03.07.2024.

standardnoi pitanje: jel bio bocnut? ako da koliko puta? jer sve te nagle smrti vezane za srce kod zdravih ljudi, sada su vec dokazano vezane za covid "bocke"

ZA
Zapata
10:02 03.07.2024.

Pa bio je novinar . Naravno da je bio bocnut. Novinari su intelektualna elita našeg društva. Misli na druge😅

KO
KompliciranoObjasniti
16:13 03.07.2024.

Ako je poznati novinar onda je riječ "poznati" višak. Osobno nisam nikad čuo za pokojnika no nisam mjerilo. U svakom slučaju, sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije