lutrija megamillions

Izvučen drugi najveći jackpot u povijesti SAD-a vrijedan 636 mil.$!

lutrija,jackpot,megamillions
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
18.12.2013.
u 08:55

Ako se nitko ne javi i ne zatraži osvojeni dobitak, nagradni fond prebacit će se na petak i u novom izvlačenju iznosit će 950 milijuna dolara.

Sinoć je izvučen drugi najveći jackpot u povijesti SAD-a, a iznosi vrtoglavih 636 milijuna dolara! Dobitne brojeve 8, 14, 17, 20, 39, i 7 u lutriji znakovitog naziva MegaMillions zaokružio je sretnik iz kalifornijskog San Josea čije ime, naravno, nije otkriveno javnosti, piše Reuters.

Iz lutrije su izrazili zadovoljstvo te napomenuli kako će dobitniku, ako se odluči na isplatu u gotovini, a ne na isplatu u ratama sljedećih 30 godina, odmah biti isplaćeno samo ''pola'' iznosa, odnosno 341 milijun dolara.

Ako se pak nitko ne javi i ne zatraži osvojeni dobitak, nagradni fond prebacit će se na petak i u novom izvlačenju iznosit će 950 milijuna dolara.

>>Slovenac je uplatio samo 2,20 eura, a dobio 21 milijun na Eurojackpotu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije