Janša objavljuje svoje slike u uniformi iz '91. i uspoređuje se sa Zelenskim. U Kijevu se bori za novi mandat

16.03.2022. u 12:02

Kontroverzni slovenski premijer vodi predizbornu kampanju u kojoj sebe poistovjećuje s ukrajinskim predsjednikom Zelenskim, objavljujući na Twitteru svoje fotografije u vojničkoj odori iz 1991. godine, kada je Slovenija vodila desetodnevni rat za neovisnost, a zatim i fotografiju Zelenskog na frontu u Ukrajini, uz poruku da “heroji ne bježe” i da se “heroji bore”.

Komentara 13

Avatar horuk
horuk
12:42 16.03.2022.

Kako god. Ova posjeta u granatiranom Kijevu je za povjest. Snazan znak(seljacki kako bi Milanovic rekao) za obicne gradjane kojima daje nadu da su zapadne zemlje na njihovoj strani. Nazalost to od naseg hrabrog predsjednika nismo mogli ocekivati. On se nece zamjerati agresoru. Ni jednom agresoru, samo se zamjeri onima za koje zna da se 100% krecu u civiliziranim okvirima. Budi drzak i ulicarski krkan al sigurno je sigurno.

DU
Deleted user
12:39 16.03.2022.

Za razliku od Milanovića i Plenkovića koji nemaju akve fotke ovaj se bar ima čime pohvaliti......

EL
elcroata283
12:59 16.03.2022.

Jansa barem ima m......, i to velika. Nas se Plenky naslikavao po Kijevu svako malo, ali sad kad je gusto ne pada mu na pamet da ode u Kijevo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije