šokirana obitelj

Javili da im je poginuo član obitelji, a onda se dogodio obrat. Za zabunu je kriv novčanik

Policija Njemačka
Pixabay/Ilustracija
05.07.2023.
u 10:00

Greška je uočena kada se navodno preminuli 44-godišnjak javio obitelji

Nakon prometne nesreće u Brandenburgu, policija je slučajno obavijest o smrti rekla pogrešnoj obitelji. Kako su istražitelji objavili u utorak u Neuruppinu, zabunu je uzrokovao je novčanik koji je zaboravljen u automobilu u kojem se dogodila nesreća, zajedno s dokumentima i vozačkom dozvolom. Greška je uočena kada se navodno preminuli 44-godišnjak javio obitelji.

VEZANI ČLANCI:

Prema podacima policije, poginuli putnik u vozilu zapravo je 38-godišnjak koji je bio poznanik 44-godišnjaka. Kako je daljnja istraga pokazala, dvojica muškaraca iz Donje Saske, zajedno su se u nedjelju vozili u regiji oko Schönberga i tamo su prenoćili. Nadalje, 44-godišnjak je navodno prodao automobil 38-godišnjaku, ali je vjerojatno zaboravio novčanik u vozilu, piše Fenix Magazin.

Kada se 44-godišnjak probudio u ponedjeljak ujutro, 38-godišnjak je iznenada nestao s automobilom. Kako je priopćila policija. 38-godišnjak je doživio kobnu nesreću na seoskoj cesti kada je u zavoju iz za sada neutvrđenih razloga skrenuo s kolnika i zabio se u stablo. Međutim, na temelju dokumenata u torbici i pripadajuće registracije automobila, policija je pretpostavila da je riječ o 44-godišnjaku.

Službenici su donijeli vijest o njegovoj smrti njegovoj obitelji prije nego što je nesuđeni muškarac nešto kasnije kontaktirao svoju rodbinu. Dužnosnici su govorili o “neočekivanom obratu”. Identitet poginulog unesrećenog vozača tada je “jasno razjašnjen na temelju osobnih svojstava” i nedvojbeno se radi o 38-godišnjem poznaniku.

Video: Prije 457 godina umro je Nostradamus: Hoće li se ostvariti njegova proročanstva za 2023.?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije