Je li i Kolinda Grabar-Kitarović u kombinaciji za predsjedničke izbore?

08.07.2024. u 11:43

Gospođa Grabar-Kitarović dobro je poznata i hrvatskim biračima i međunarodnoj zajednici, ima bogato političko i diplomatsko iskustvo, u ovim kriznim vremenima i promijenjenim geopolitičkim okolnostima imala bi dobru suradnju s Vladom

Komentara 16

PO
podravina
13:10 08.07.2024.

Ako se Kolinda kandidira, pobjeda joj je sigurna, zadnji put je bio Skoro prevlaga na vagi i to sadanece biti, jedna kulturna obrazovana zena sa poznanstvima u Svijetu, o kojim milanovic jezicina moze samo sanjati.

NI
nikola612
13:45 08.07.2024.

Slučajnom primitivcu treba neko tko će ga uputiti na posao za koji je dorastao, a to je da čuva kravicu Milovu na Pantovčaku, atrakcija za turiste .

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
16:03 08.07.2024.

Kod mene je uvek u kombinaciji, ma kakva bre Brnabićka, imam već Vulina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije