uvjerite se sami

Je li ovo jedan od najljepših videa koji ste ikada pogledali?

bradtke
Foto: Goran Stanzl
1/2
22.12.2012.
u 21:25

Dirljivu snimku kupanja dijeteta na Facebooku je podijelilo više od 67 tisuća korisnika, a lajkalo njih 40-ak tisuća

Više od 67 tisuća ljudi podijelilo je, a preko 40 tisuća lajkalo video koji je u samo nekoliko dana osvojio Facebook.

Video pod nazivom "One of the most wonderful videos you'll watch" (jedan od najljepših videa koji ćete gledati) preplavio je ovu društvenu mreže, a autor je Adam Danyal. U nešto više od pet minuta snimke pokazuje se kupanje novorođenčeta, a koju je podijelio ponosni otac.

Uvjerite se i sami je li ovo uistinu jedan od najljepših videa koje ćete vidjeti...

>> Ovaj video će vas sigurno ganuti! Pogledajte igru dječaka i psa

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Prijavljeni
Prijavljeni
15:38 23.12.2012.

Ma sta je vama?! Ovo je najobicnija reklama za bolnicu La Muette i iskoristavanje djeteta i lagane muzike da bi probudile njeznost u zenama napumpanim materinskim hormonima. Ovo u meni ne budi nista nego samo ljutitost na veliku ljudsku glupost. I molim vas, ne trebaju nama vise ovakvih videa. Nedaj boze, samo ih maknite, jer ko zeli nek si ih trazi po stranicama koje su za to namjenjene. Vama u VL je posao da nas obavjestavate o dnevnim dogadjanjima i prepisujete vijesti iz stranih medija.

AS
asdasfasdg
20:16 23.12.2012.

BEZVEZE! Neznam što je tu toliko lijepo.

Avatar Ada
Ada
07:27 23.12.2012.

Prekrasno! Koliko ljepote i nježnosti u ovih nekoliko minuta! Takvi nam videi trebaju da probude ono dobro u nama, posebno u ovo Božićno vrijeme. Prekrasna beba, novi mali život. Sretan Božić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije