Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAHTA ILI AVION

Kakav luksuz! Je li ovo najbolja kabina poslovne klase

Qatar Airways
Foto: Qatar Airways
1/2
09.03.2017.
u 10:30

Projekt koji su predstavili nadmašit će prvoklasne avionske kompanije

Sretnici koji putuju zrakoplovima u poslovnoj klasi uskoro bi mogli imati još veću komociju. Jučer se Qatar Airways pohvalio da će pružati nove zrakoplove s najboljim kabinama u svijetu.

Projekt koji su predstavili želi nadmašiti sve druge prvoklasne avionske kompanije, vidjet ćemo hoće li im to uspjeti.

Naime, svaki klijent koji će sebi moći priuštiti takav luksuz, moći će zatražiti poseban model poslovnih kabina koji će se prilagoditi njihovim potrebama.

Bračni krevet, pokretni monitor te odvojene kabine za prijatelje i obitelj omogućit će klijentima da putuju zajedno i opušteno kao da su u kabini luksuzne jahte.

Foto: Qatar Airways

Osim takvih strukturalnih inovacija, Qatar Airways svojim klijentima nudi sjedala koja su ručno šivana te prtljagu koja će biti naručena za tu prigodu. Uza sve to, putnici će biti nagrađeni i pidžamom.

Posluživat će se veći izbor jela, a klijentima se nudi i bezbroj filmova i glazbe koji će također biti na raspolaganju.

Foto: Qatar Airways

Ostale avionske kompanije naknadno će plasirati svoje ponude. Vidjet ćemo kako će na to odgovoriti i čime će nas iznenaditi Delta Air Lines, Etihad, Dubai Emirates i Crystal Aircruise.

Zrakoplovi će svoje klijente razvoziti po turnejama i sastancima te pružiti mogućnost uživanja kakvo još nije viđeno.

>>Harrison Ford opet imao zrakoplovnu nesreću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije