Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Je li Zagreb namjerno torpedirao barakude, da doček ne nadmaši prosvjed?

Peđa na tim krilima tog adrenalina ponovno doživljava javni hladni tuš. Sandra svojeg stalkera nemilosrdno javno prska u lice. On očajnički traži izlaz u kojem bi se njegov osobni izborni rezultat utopio u oporbenoj masi, što bi mu omogućilo opstanak na čelu stranke. No, Možemo ima potpuno drugi interes – njima trebaju izbori u kojima bi se precizno izmjerilo koliko oni sami "pizaju".

Komentari 6

ZA
Zagrebčanka
15:31 22.02.2024.

Pa naravno! Kako jedna sitna duša u liku slučajnog gradonačelnika može biti tako širokogrudna da dozvoli građanima grada Zagreba da se slobodno vesele sportskom uspjehu Hrvatske vaterpolo reprezentacije. Na tu proslavu bi došlo jako puno ljudi i to na Trg bana Jelačića i to bez da ih netko dovlači plaćenim autobusima. Tada bi se vidjelo kako izgleda prava podrška jednoj dobroj stvari, a ne ona farsa i prostačka deračina na Markovom trgu, koja se nastavila u Saboru.

VL
DU
Deleted user
13:55 22.02.2024.

Ivane Ivane i n...gl..i jugo. zna da je to razlog.

VL
DU
Deleted user
13:17 22.02.2024.

Rekao bih da je Hrstićev članak pun pogodak.

VL
Avatar Utero
Utero
20:21 22.02.2024.

Pravomoćno osuđena znala je za prosvjed Jelačić trg je bio slobodan zašto nisu organizirali doček vaterpolista.? Morali su brojati zastave na protestu i tko krši zakon o jeziku.

VL
Avatar barba_arba
barba_arba
12:42 22.02.2024.

Retoričko pitanje je stilska figura konstrukcije u kojoj se koristi pitanje na koje se ne očekuje odgovor. Upitna rečenica je ujedno i izjavna rečenica jer na dato pitanje ne očekujemo odgovor

VL
KA
Kapitol
14:39 22.02.2024.

Koliko puta jos se bude prepricavalo o doceku vaterpolista? Bilo bi dobro pojasniti neke cinjenice. Glumci, pjevaci, sportasi nekada su bili amateri koji su putovali okolo i tako zaradivali. Olimpijske igre bile su iskljucivo za amatere. Danas to vise nije tako . Glumci, pjevaci i sportasi danas zaraduju ogromne novce - to je postalo unosno zanimanje. Na Olimpijadama sudjeluju sami profesinalci. Ako se vratimo jos vise u proslost - sjetimo se gladijatora. Njihova nagrada za pobjedu, nekoliko puta, donosila im je slobodu, vise nisu bili robovi. Rimljani su tako imali oduska - kruha i igara - to je narod drzalo dalje od Rimske vlasti. Ja licno nisam za velike doceke. To je njihov posao, dobro su ga odradili i treba im prirediti svecana primanja. Napadati Zagreb da nije priredio docek nije primjereno. Ocito nebi bas doslo puno ljudi. Tako da usporedba iz naslova nije pogodila cilj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.