Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI VAM STIGLA OBAVIJEST?
Povratak na članak

Jedan teleoperater poskupljuje svoje usluge od lipnja: 'Korisnici neće moći raskinuti ugovore bez naknade'

S obzirom da su u opće uvjete poslovanja telekomi, pa i A1 Hrvatska, prošle 2023. uveli indeksnu klauzulu, koja u primjeni na cijene u tekućoj godini ne smije biti u postotku veća od godišnje prosječne stope inflacije u zemlji u prošloj godini, korisnici zbog tog poskupljenja nemaju mogućnost raskidati ugovore bez naknade

Komentari 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:53 18.04.2024.

Postoji li itko u ovoj zemlji tko nas ne pljačka? Banke, teleoperatori, trgovci, komunalije, HEP...

VL
EZ
ezer
23:33 18.04.2024.

To su isto napravili prošle godine ali tada su doista bila brojna poskupljenja. Koliko je poznato energenti nisu poskupili možda oni imaju informacije da će poskupiti. Što misle drugi teleoperateri?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.