DVOJICA PRIVEDENA

Jedan teže ozlijedio 43-godišnjaka na terasi kafića, a drugi 65-godišnjaka na ulici

Ilustracija
Ilustracija/Pixabay
09.09.2023.
u 14:49

Nakon fizičkog sukoba sa 65-godišnjakom, 49-godišnjak je vrijeđao građane koji su se zatekli na mjestu događaja, kao i policajce koji su pozvani na intervenciju

Dvojica muškaraca sukobila su se 8. rujna oko 19 sati na terasi ugostiteljskog objekta u Zadravečkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi. Kako je priopćila zagrebačka policija, prvo su se posvađali, a zatim i fizički sukobili 62-godišnjak i 43-godišnjak. U tom sukobu kraći kraj je izvukao 43-godišnjak koji je teže ozlijeđen, pa mu je pomoć ukazana u KB Dubrava. Što se tiče 62-godišnjaka, on je priveden u policiju na ispitivanje, a sve okolnosti i motiv sukoba se još istražuju.

Teže je ozlijeđen i 65-godišnjak koji se u noći na subotu, pola sata iza ponoći u Nehajskoj ulici sukobio s 49-godišnjakom. Njemu je pomoć ukazana u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. A što se tiče 49-godišnjaka, on je nakon fizičkog sukoba sa 65-godišnjakom vrijeđao građane koji su se zatekli na mjestu događaja, kao i policajce koji su pozvani na intervenciju. Priveden je u postaju, a i ovdje se istražuju sve okolnosti događaj.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Čak mu se i šleperi miču s puta: Bezobrazno i opasno ponašanje na hrvatskim cestama

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
16:55 09.09.2023.

Dubrava iz mojega djetinjstva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije