ISTRAŽUJU SE OKOLNOSTI

Jednog pretukli jer nije platio račun, drugi teže ozlijeđen u kafiću

U Prečkom upucan muškarac, policija traga za počiniteljem
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
22.08.2022.
u 11:11

Kako je priopćila policija, povod napada na 26-godišnjaka bio je neplaćeni obrok kojeg je pojeo u jednom ugostiteljskom objektu

Mladić (22) i dvije žene u dobi od 34 i 52 sumnjiče se za napad na 26-godišnjaka koji se zbio još 31. srpnja u 23.20 na Forumu u Puli.

Kako je priopćila policija, povod napada na 26-godišnjaka bio je neplaćeni obrok kojeg je pojeo u jednom ugostiteljskom objektu.

Mladić je jeo, a nije platio, pa ga je trojac napao i teško ozlijedio. Njemu je pomoć bila ukazana u pulskoj bolnici, a policija je do neki dan tragala za počiniteljima, nad kojima je sad provedeno kriminalističko istraživanje. 

I dok se zna tko je napao 26-godišnjaka u Puli, istražuje se tko je 21. kolovoza oko 2 sata u Medulinu napao jednog poljskog državljanina. I on je napadnut  u jednom ugostiteljskom objektu, a napao ga je za sada nepoznati muškarac. Policiji je događaj prijavila bolnica u koju je s težim ozljedama prevezen Poljak, a sve okolnosti događaja se istražuju.  

 


 
Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
11:29 22.08.2022.

To je ta napredna i tolerantna istra. A serete po dalmatincima

KO
koraknaprijed
11:43 22.08.2022.

Uf što su ovi " antifasisti" agresivni,nije bilo sanse da mu se ponudi pranje suďa par dana ,već ga odmah po prijekom sudu prebiti I poslati u bolnicu. Srecom nije bilo blizu neke jame.

LL
lijepa_li si
12:51 22.08.2022.

nikako da se prilagode, kultiviziraju, civiliziraju, djeca oficira! strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije