gubi im se trag

Jeste li ih vidjeli? Silvija i Mihael u četvrtak zajedno nestali

silvija, mihael, nestali
Foto: Nestali.hr
1/3
Autori: mp/VLM, ija
09.03.2012.
u 16:45

Policija moli sve one koji nešto znaju o nestalim osobama da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju

Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, internetskoj stranici koju je pokrenula policija, proteklih je dana prijavljen nestanak pet osoba, a među njima je i četvero maloljetnika.

Mihael Karas i Silvija Bukal iz Donje Drenove kod Svetog Ivana Zeline nestali su 8. ožujka oko 7 sati, kada su se uputili u školu iz koje se nisu vratili kući. Mladić ima 16 godina, visok je oko 185 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, slabije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, plave traperice i crne tenisice. U lijevom uhu nosi naušnicu, a njegovi roditelji kažu da se nikada prije nije na ovakav način udaljio od kuće. Njegova prijateljica Silvija Bukal ima 15 godina, visoka je oko 150 centimetara, također ima kestenjastu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Kada je otišla od kuće, bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i visoke tenisice.

Isti dan prijavljen je i nestanak Sare Kudrić (16). Ona je visoka 172 centimetra, ima smeđu kosu i oči srednje je tjelesne građe. Udaljila se s adrese neprijavljenog boravišta u Zagrebu, Miramarska 30, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Prošle nedjelje u Ulici Pahinsko u Ivancu nestao je Alen Zahirović, a jedini podatak koju NENO ima o njemu jest da se tog dana trebao vratiti u Ivanec, dok druge okolnosti nestanka nisu poznate. Prošlog petka na Aveniji Marina Držića nestala je i Helena Šipuš (61). Visoka je 170 centimetara, ima prosijedu kosu i kestenjaste oči, slabije je građe, a kada je nestala na sebi je imala plave uske traperice, crvenu i sivu jaknu, crni okrugli šešir i crne cipele s visokim potpeticama. Nosila je nešto veću crnu torbu s velikim ručkama, a nosi i dioptrijske naočale.

Policija moli sve one koji nešto znaju o nestalim osobama da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju. Isto tako, ako je netko vidio nestale osobe, može na stranicama www.nestali.hr pogledati njihove fotografije te informacije o njima.

Komentara 10

CH
chemica
17:47 09.03.2012.

Sad je ministar kriv jer djeca bježe od kuće. Svašta.

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
23:15 09.03.2012.

otkad je kukuriku došao na vlast, m***a opet gmiže iz svojih rupa jer se osjeća sigurnije. legalizacija droga, još malo pa će bit i legalizacija prodaje organa, kako je krenulo, da se ne govori o legalizaciji prostitucije, kocke i roblja.

FE
Felicijen
17:40 09.03.2012.

Baš će netko ići otimati djecu u nekakvu Donju Drenovu ! Proljeće je tu, pubertet divlja i hormoni su se probudili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije