Policija moli pomoć

PU požeško-slavonska: Pronađena nestala djevojka (21)

Marta Andrejić
MUP
21.05.2023.
u 19:01

Marta Andrejić, 21-godišnja djevojka nestala je iz mjesta Skenderovci, nakon što se udaljila s adrese prebivališta u nepoznatom pravcu. Policijska uprava požeško-slavonska moli sve koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj djevojci da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

Policija požeško-slavonska objavila je oko 19 sati kako je pronađena 21-godišnja Marta Andrejić koja je danas tijekom dana nestala s mjesta prebivališta i za kojoj se tragalo. Prvi javni poziv policije za pomoći javnosti upućen je oko 15 sati.

 Policija je u opisu navodila kako ima ovalno lice, te srednju veličinu nosa i ušiju, dok je jače tjelesne građe. Djevojka je visoka oko 160 centimetara, ima crnu boju kose i smeđe oči, navodili su.

"Djevojka se udaljila iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu i od tada joj se gubi svaki trag. Policija moli sve koji imaju informacije o nestaloj osobi da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", izvijestili su tada

VEZANI ČLANCI

Komentara 1

UD
udo
16:02 21.05.2023.

Ovu subotu je bi "Hod za život"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije