ISIL-ov krvnik

Jihadi John ispričao se obitelji zbog sramote, ali ne i za zvjerska ubojstva

Jihadi John
Foto: Reuters/PIXSELL
09.03.2015.
u 11:37

Emwazi je preko 'treće osobe' poslao ispriku obitelji zbog "problema i nevolja koje je donijelo otkrivanje njegova identiteta"

Mohammed Emwazi, poznatiji kao Jihadi John, ispričao se svojoj obitelji zbog pretrpljene sramote nakon što je u medijima otkriven njegov identitet, ali nije mu žao zbog zvjerskih ubojstava koja je počinio.

Daily Mail piše kako se Jihadi John ispričao obitelji preko "trećih osoba" zbog sramote koju im je nanio. Njegova obitelj mora se skrivati otkad je objavljen njegov identitet, odnosno policija ih je stavila pod posebnu zaštitu.

Njegova majka tako živi u jednom londonskom hotelu pod policijskom zaštitom s ostalo četvero djece, dok mu je otac u rodnom Kuvajtu s najstarijom sestrom.

Emwazi je preko "treće osobe" poslao ispriku obitelji zbog "problema i nevolja koje je donijelo otkrivanje njegova identiteta".

>> Jihadi Johna majka prepoznala po glasu

Komentara 12

MA
makotako
15:19 09.03.2015.

treca osoba je kazala,kako je cula od od susjedke, kako peta osoba se ispricala za 15 -tu osobu,zato sto je sigurno saznala,da je 25 osoba to rekla i kazala ,pod uvjetom da se ne sazna koja je 514 osoba

MO
mojski5
15:28 09.03.2015.

jedan krvnik naprema miliona krvnika,sta je to ! zar arapi nisu u svojoj zemlji a agresor vani

PA
pacoje
15:16 09.03.2015.

a da,ta treca osoba je isto "treca" osoba, sve "pricam ti pricu" bila jednom jedna "alisa in wonderworld"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije