Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjerojatni pobjednik EU u Francuskoj
Povratak na članak

Apsolutna zvijezda francuske desnice koja oponentima sve baca u lice: 'Hranite ratni stroj Kremlja dok dajete lekcije'

Mladić koji je, poput, ne tako davno Sebastiana Kurza, na prepad osvojio prije svega mlade, figurira kao nasljednik Marine Le Pen iako ga neki nazivaju tek njezinim marketinškim proizvodom

Komentari 2

Avatar CUBE
CUBE
11:34 08.05.2024.

Sad čekam Orbanove pobornike da se jave i udare po Plenkiju, a kad se neka stranka zauzme za očuvanje hrvatskih nacionalnih interesa onda su desničari, crnokošuljaši i sljedbenici .staša

VL
SE
Serengeti
10:40 08.05.2024.

Pročitah tekst i ne vidim zašto se taj čovjek smatra pripadnik ekstremne desnice, koji kada bi došao na vlast bi ukinuo demokraciju i vrijednosti EU. Neki dan HDZ-ov Ivo Stier govori kako je Meloni konzervativna, a stranka LePen ekstremna desnica. Samo kada se pročitaju naslovnice medija iz doba kada je Meloni bila u oporbi onda se narod kroz medije plašila da je ona ekstremna desnica i da će biti pogubna za demokraciju. Čim je Meloni zasjela na vlast i povinula se naredbama SAD-a odmah joj se počeo "prati" imidž. Pitanje je hoće li se stranka LePen povinuti tim globalističkim moćnicima kada dođe na vlast i da li će odjednom postati konzervativna stranka ili ostati ekstremna desnica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.