Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kakav Bergamo, Sarajevo podsjeća na sebe iz 1995.

Od drugih zemalja koje su se suočavale s naglim rastom broja oboljelih BiH razlikuje potpuno nesnalaženje države

Komentari 58

DU
Deleted user
09:34 18.03.2021.

U Grudam je stvar izmakla kontroli.Drugarice su slavile"8.mart".I to učiteljice i nastavnice,prosvjetni djelatnici koji bi trebali bit primjer. Škole u Drinovcima nema,jer je nema tko održavat.Sad su se sjetili policijskog sata?120 zaraženih jučer u ŽZH! Jutros na testiranju gužva,ljude vade iz automobila.U Mostarskom KBC imaju još pokoji krevet. Osobno sam dobio koronu,oba moja roditelja.Sestrina obitelj.Oba ujaka,tetka,a hoće li se baba izvuć - ne znam! Napominjem da su svi "hipohondori" i da su se maksimalno čuvali i ponašali odgovorno.Al eto.. Zato se nemojte zajebavat s ovim novim sojem,čuvajte se ljudi!

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:38 18.03.2021.

O kakvoj državi BiH piše ovaj novinar ?? BiH postoji samo na papiru. Uskoro niti tako !

VL
SC
Serious_Callers_Only
09:22 18.03.2021.

Sarajevo podsjeća samo na sebe. Vrhunac pismenosti.

VL
DU
Deleted user
09:20 18.03.2021.

Pa ne znam baš da su slavenski narodi, kao takvi (i onakvi) skloni nekom stvaranju uzorne države, prošetajte malo po kartama i zapitajte se da li ima takvih. I jasno, u situacijama velike krize, kad je bilo kakav sistem bolji od nikakvog, zakazuje sve odreda... Tako da nije to samo boljka BiH! Manjak društv. discipline i sve puno kavanskih teoretičara zavjera ili uličnih mudraca ili pojednostavljeno, gdje nema mode "kave za poć" da se lakše prebrodi radni dan nego se "kafeniše" po cijele dane i raspreda, to nije pogodno tlo za rast visokoefikasnih država, zar ne?

VL
SA
SamoIstina
11:06 18.03.2021.

Legla lova iz EU, moraju brojke eksplodirati .. do jučer sve normalno ..

VL
DU
Deleted user
11:00 18.03.2021.

BiH ne funkcionira kao država ali ljudi upravo zato žive normalno i umiru normalno. Sarajevo je oduvijek bio grad sa najzagađenijim zrakom i zbog toga je u zimskim mjesecima kad je nizak tlak umiralo više ljudi. U ostalim krajevima je smrtnost kao i inače. Bravo za sva tri naroda u BiH. Ne dajte briselskim lopovima, a ni domaćim slugama da vas prave budalama. Sezona je gripe i treba se malo pripaziti. Sve drugo je za mentalno ograničene.

VL
GR
Gradaščević
12:48 18.03.2021.

Večernji List je nekad bio ozbiljan medij. Sada više nije. Likovati nad nefuncionalnošću države kojoj susjedi i komšije decenijama o glavi rade je bjedno. Uredništvo, a i autora gornjeg mozgovnog proliva vrijedi podsjetiti da niti u ratu, usljed sramnog sudejstva susjeda i komšija, Bosna nije poklekla. Niti će. Vi samo cijepite svoju dijasporu u našoj zemlji, komšije će svoje kvislinge. A mi ćemo se već snaći. Uvjek smo, pa ćemo i sada. No, sve i da nas ostane 10%, treći blentitet nećete dobiti. Niti fašistički izborni zakon. Eventualno ćunu u somunu na sabahu kao zajutrak.

VL
MB
Medo Brundo
09:19 18.03.2021.

tako je. Napraviti drzavu kako treba i odbaciti Daytonski ustroj

VL
SV
sveznam1
09:26 18.03.2021.

otkud vam takva glupost dase kod vas nece desiti epidemija?zar nemate svoju mozak pa razmislite sami?

VL
KI
kiseli
09:25 18.03.2021.

Ma naravno. Odeš na Sarajvo live cam i osobno se uvjeriš u sve te gluposti koje ovdje pišu

VL
AN
antipoganin
09:56 18.03.2021.

Baba Korona je samo umjetna gripa namjenjena izazivanju straha i ludila.Strah jeste okidač ludila i zato,Ne bojte se ničega!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.