OTKRIO ŠTO IM JE REKAO

Kako je Barack Obama svojim kćerima objasnio pobjedu Trumpa

obama
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
19.11.2016.
u 17:18

"Društva i kulture su doista komplicirani... Nije ovo matematika, ovo je biologija i kemija"

Nakon šokantne pobjede Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima, još uvijek aktualni predsjednik Barack Obama preuzeo je zadatak umirivanja simpatizera Hillary Clinton koji su bili razočarani rezultatima.

Privatno je za mnoge nevjerojatnu Trumpovu pobjedu morao objasniti i svojim kćerima, Maliji (18) i Sashi (15). 

- Kažem im da su ljudi komplicirani - otkrio je Obama u razgovoru za The New Yorker.

- Društva i kulture su doista komplicirani... Nije ovo matematika, ovo je biologija i kemija. To su živi organizmi i to je kaotično. I tvoj posao kao građanina i poštenog ljudskog bića je da se stalno boriš za obraćanje ljudima s dobrotom, poštovanjem i razumijevanjem. I trebaš očekivati da će u svakom trenutku doći do rasplamsaja zadrtosti s kojom ćeš se možda morati suočiti, ili će biti u tebi pa ćeš je morati pobijediti. A to ne prestaje... Nećete zbog toga zauzeti fetalni položaj. Nećete početi brinuti o apokalipsi. Kažete, OK, na kojim mjestima mogu gurati da se stvari nastave kretati dalje? - rekao je Obama.

>> Trump: Protjerat ćemo 3 milijuna ilegalnih imigranata i dignuti zid na granici s Meksikom

Komentara 9

UM
umnjak
18:05 19.11.2016.

Trump mora zahvaliti Obami i Clintonima. Ljudima je dosta te kvarne socioliberalne, a u stvari nehumane i masonske politike.

DU
Deleted user
18:29 19.11.2016.

Hhmmm, nešto drugo on njima treba objasnit

PO
pozornik66
19:30 19.11.2016.

A kako je Donald Trump objasnio pobjedu Obame prije 4 godine svojem sinu i svojim unucima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije