VEČERNJI SA SEZONCIMA

Kako je strancima raditi na Jadranu? 'Kod vas u kuhinji zaradim pet puta više nego kao pravnica u Argentini'

19.09.2022.
u 17:01

Meksički biolog Dioney Romario Tomas Angel u obitelji kod koje stanuje uči praviti vino, maslinovo ulje, a jedan je od sezonaca na Jadranu koji sada stižu i s druge strane Atlantika

Komentara 43

PH
Petarstijena-HR
19:09 19.09.2022.

Radna snaga iz Azije,Južne Amerike je razvila sve bogate zemlje,pa može i Hrvatsku...

Avatar drug Joža
drug Joža
23:24 19.09.2022.

Što više upoznaju načine rada naših "poslodavaca" to nam dolaze iz sve daljih i daljih destinacija.

PH
Petarstijena-HR
19:08 19.09.2022.

Hr neradnici otišli na Zapad raditi za plaćanje stanarine i komunalija,a za hranu im roditelji šalju iz Hrvatske,ili pak odvoze pune gepeke ulja,brašna,šećera,konzervi....Ima ljudi u Aziji,Africi i Latinskoj Americi koji jedva čekaju doći raditi u Hr,a vi dragi Hrvati budite roblje na Zapadu,neka vas razni Hansevi i Patrici rajbaju...,nećete isto ništa tamo zaradit ni uštedjeti...,možete samo za stanarine i komunalije raditi....Davno smo mi prošli zapadne škole i arbait....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?