23.07.2024. u 12:13

Dva stravična čina u manje od godinu dana u domovima za starije (lani u Dugom Selu) upalila su zvono za uzbunu. Više nema govora o izoliranim incidentima

Komentara 3

PO
Poganec
04:46 24.07.2024.

Problem je u sustavu i u drzavi koja je kompletno korupirana,Dogodi se drama onda nitko nije kriv, Sada odjednom branitelj prolupao Pitanje radi cega je prolupao Zasto je morao placati staracki dom ako je pod navodom nemocna osoba vec ostala bez imovine,

DA
daniel6
22:43 23.07.2024.

Suzana, jesi ti kad bila u domu za starije? To domovi su najobicnije kuce s vise soba, itd. Tko bi to tamo cuvao ili imao sobu za pretres, ili detekore metala ili cega vec??

ŠS
Štap sa glavom
21:30 23.07.2024.

U Dugom Selu korisnik je napravio masakr, a ovdje dijete korisnika. Ne vidim nikakvu povezanost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije