POČELO JE ODBROJAVANJE

Kakva je povijest koalicija u Hrvatskoj: Račan i Budiša naučili su ovu zemlju što je odgovornost za državu

26.03.2024.
u 11:16

Višestranačje kod nas počelo je dominacijom Tuđmanova HDZ-a, a 10 godina poslije svi su akteri bili prisiljeni učiti partnerski balansirati

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar kenshi
kenshi
11:44 26.03.2024.

Račan i Budiša naučili ovu zemlju što je odgovornost za državu? Ahahahahaha! Tada su počele nevolje za ovu državu koje traju do današnjeg dana.

JO
JovanC
11:56 26.03.2024.

Slusajte borci za bolju proslost, drug Racan je bio dio propalog zlocinackig sistema i clan zlocinacke komunisticke partije. Da bi izasli iz tog mraka, platili smo sa vise od 15.000 zrtava, visr od 1.800 nestalih i razorenim gradovima i selima.. Zato prestanit hvalit zlocinacki sustav bivse zemlje i drugove koji su bili dio tog sustava. To vam vise ne prolazi.

MI
miliša
11:34 26.03.2024.

Znamo što nam je navedena koalicija donijela... borba za fotelje, zastoj u svakom pogledu, bahatog Čačića itd. itd., niti ova "rijeke ponornice" nije ništa bolja, štoviše gora je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije