PIŠE JAMES B. FOLEY

Kamala Harris je u ozbiljnoj nevolji: javnost smatra da je za vrijeme Trumpa ekonomija bila jača, a svijet mirniji

18.10.2024.
u 17:32

Smatra se da Kamala Harris ima najviše problema s dvije kategorije koje su tradicionalno lojalne demokratima: Afroamerikancima i Hispanoamerikancima. Ona uživa većinsku podršku obje skupine, ali ankete pokazuju da je Trump postigao znatan napredak u usporedbi s 2020. i 2016., osobito među mladim crnim i latino muškim biračima.

Komentara 3

TR
trpimir2022
20:07 18.10.2024.

Nije Tamara Harris u ozbiljnoj nevolji, nego svi oni na čije živote bi ona mogla utjecati, a tih je stvarno mnogo. Kada Trump kaže da je ona opasna osoba i da nije normalna, on nju ne vrijeđa, nego to ozbiljno misli.

JU
juma
19:33 18.10.2024.

U nevolji je zbog stavova iz prošlosti koji su bili daleko više lijevo nego što su to danas u kampanji i zbog nedostatka osobnosti.. Zapravo se radi o oportunističkom tipu političarke koja o ničamu nema izgradjen vlastiti stav, nego govori ono za što misli kako će joj biti korisno kod birača. Zato je biračima potpuno bezlična za razliku od Trumpa za kojeg odmah znaju što misli i predstavlja slagali se s tim ili ne..

RI
Rizlman
18:10 18.10.2024.

Nevjerojatno ali ovo je već drugi put u zadnjih mjesec dana da se slažem s bivšim veleposlanikom, pogotovo s onim zaključkom koji stoji u samom naslovu : Kamala Harris je u ozbiljnoj nevolji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije