Tko je Julian Assange, trn u oku Amerike

Kao klinac hakirao je američku vojsku, prijetilo mu je 290 godina zatvora, a razotkrio je i našeg Bajića

25.06.2024.
u 13:41

Sa 16 godina policija ga je već imala pod nadzorom pa mu je pretresla dom i zaplijenila opremu zbog optužbi da je kao haker sudjelovao u krađi pola milijuna dolara iz Citibanke. Nagađalo se da je možda bio uključen u hakerski napad na NASA-u 1989. s pomoću crva WANK. Ali, mladi Assange je i surađivao - pomagao policiji u potrazi za pedofilima

Komentara 4

Avatar Heisenberg
Heisenberg
15:10 25.06.2024.

Veliki respekt! Ovakvi iskoraci pojedinaca daju nadu čovječanstvu. Slabašnu, ali ipak nadu.

Avatar CroViper
CroViper
15:26 25.06.2024.

Kaže se u članku da je o našim političarima otkrio samo dojmove a ne skandale koji bi potresli državu! Zar izvještavanje američke Ambasade od strane Mladena Bajića nije prvorazredni skandal!?

KA
karijes
14:43 25.06.2024.

Očekujemo da Turudić razotkrije zlodjela koja su provodili bajić, cvitan i društvo u ime zločinačke partije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije