OPASAN POTEZ

Kaos u policijskoj postaji u Koprivnici: Muškarac došao, dignuo majicu i imao je što za pokazati policajcu

Koprivnica: Policijski službenici tijekom obavljanja svakodnevnih dužnosti
Foto: Marijan Susenj
31.08.2024.
u 18:35

Nepravomoćno je kažnjen s 210 eura i mora platiti 10 eura prekršajnih troškova.

Muškarac (59), inače stanovnik jednog sela u Podravini odlučio je na nesvakidašnji, pa čak i opasan način požaliti se policajcima Policijske uprave u Koprivnici na svoj slučaj. Naime, on je došao u zgradu policije u ožujku ove godine oko 10.50 te je policajcu na prijavnom pultu pokazao pištolj koji se nalazio na remenu hlača.

Očekivano, njegov potez izazvao je paniku kod policajaca. Prema presudi donesenoj ovaj tjedan, 59-godišnjak je “u zgradi Policijske uprave koprivničko-križevačke u Koprivnici, na Trgu  Eugena Kumičića 18., narušavao javni red i mir", piše Danica.hr. "Pripadniku pričuvne policije na prijavnici Stjepanu S. podizanjem svoje majice pokazao  je plastični pištolj crne boje koji mu se nalazio na pojasu remena hlača. To je vidno uznemirilo policajca jer isti nije mogao procijeniti da li je to igračka ili pravo oružje“, navela je sutkinja u presudi.

Nepravomoćno je kažnjen s 210 eura i mora platiti 10 eura prekršajnih troškova. “Okrivljenom se trajno oduzima plastični pištolj igračka sa sivim držačem i narančastom cijevi privremeno oduzet potvrdom o oduzimanju predmeta, a izvršenje se povjerava policijskoj postaji”, odlučila je koprivnička sutkinja

FOTO Buktinja u Sesvetama: Na parkiralištu potpuno izgorjela tri automobila, nije ostalo gotovo ništa

Koprivnica: Policijski službenici tijekom obavljanja svakodnevnih dužnosti
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

AR
Archangel711
09:27 01.09.2024.

Mene bi bilo sram napisati koliku je kaznu dobio,u US and A bi dobio 10 upozoravajučih hitaca u leđa i tek onda bi pitali šta hoće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije