dva razbojništva

Karlovac: Upali u kuću 85-godišnjakinje i ukrali joj novac

policija
VL FOTO
20.05.2012.
u 11:39

Policija također traži i kradljivca, koji je usred dana u Novom centru prišao s leđa 77-godišnjakinji i s vrata joj otrgnuo dva zlatna lančića s privjescima.

Karlovačka policija traga za više počinitelja koji su u subotu oko 23 sata upali u kuću 85-godišnjakinje u naselju Orlovac kraj Karlovca i ukrali joj novac. Detalji tog drskog razbojništva zasad nisu poznati, kao niti o kojem je točno iznosu riječ.

Policija također traži i kradljivca, koji je usred dana u Novom centru prišao s leđa 77-godišnjakinji i s vrata joj otrgnuo dva zlatna lančića s privjescima. Šteta je nekoliko tisuća kuna.

Komentara 2

CH
chemica
13:04 20.05.2012.

Bako, blindirana vrata i rešetke na prozorima. Tako živi prosječni Amerikanac pa što ne bi i Hrvat? Došla i kod nas \"demokracija\". Što se pak tiče nošenja zlatnih lančića uokolo...Ni prvi ni zadnji slučaj. Ne možemo biti ama baš svi pametni pa zlato držati u sefu. Ili u zalagaonici.

TI
tintilinic100
10:16 21.05.2012.

chemica pametni pa držati zlato u sefu??? pa ja sam mislio da si čovjek kupi nakit da ga nosi, a ne da ga drži u sefu??? haha. Da je htjela držati u sefu.. nije niti morala kupovati nakit.. samo novce ostaviti na računu u banci. :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije