"NAŠA DICA"

Kerum imenovao članove nadzornih odbora

Željko Kerum
22.09.2009.
u 19:02

U nadzornim odborima gradskih poduzeća sin dogradonačelnika Jure Šundova te kćer Kerumove sestre Nevenke Bečić, kao i nezavisne vijećnice Ljubice Vrdoljak.

Mjesta se našlo i za mamu Ljubicu te nezavisne Luku Podruga, Milicu Cipci i Nikolu Grabića. Kerum više ne bi trebao imati problema s većinom u Gradskom vijeću.

Ilija Šundov, sin dogradonačelnika Jure predložen je za novog člana NO-a Čistoće. Daliborka Bečić, Nevenkina kćer i Kerumova nećakinja izabrana je u NO Lovrinca. Ivana Vrdoljak, kćer nezavisne Ljubice, koja podržava gradonačelnika Keruma, dobila je mjesto u NO-u Parkova i nasada.

Dogradonačelnik Jure Šundov potvrdio nam je točnost rodbinskih relacija. Kaže da nije riječ o nepotizmu.
- Zašto bi to bio nepotizam? To su stručne osobe koje uživaju povjerenje gradonačelnika Željka Keruma - izjavio nam je Šundov.

I mama Vrdoljak
Ima još zanimljivih imena koje uživaju povjerenje gradonačelnika Keruma te je i njih imenovao u nadzorne odbore Lovrinca, Stano-uprave i Parkova i nasada, odnosno predložio skupštinama Čistoće, Vodovoda i kanalizacije i Prometa, gdje izbor novih članova nadzornih odbora još nije obavljen.

Tako je i nezavisna Ljubica Vrdoljak i sama dobila mjesto u NO-u Lovrinca, a Hrvoje Marušić (koji je bio na njezinoj listi, ali nije ušao u vijeće) predložen je da nadzire rad u Čistoći.

Cipci i Grabić
Milica Cipci, "nezavisna umirovljenica" koja je u Gradsko vijeće ušla na listi SDP-a predložena je za člana NO-a Prometa. Dodamo li tome Nikolu Grabića, koji će predstavljati Grad Split u upravnom vijeću EKO Agencije, izgledno je da će gradonačelnik Željko Kerum imati dosta vijećničkih ruku i bez HDZ-a. Uz to, za očekivati je da se Grabić primiri u vijećnici gdje je znao postavljati nezgodna pitanja.
Bez mjesta u nadzornom odboru nije ostao ni HČSP-ovac Luka Podrug (Čistoća).

A naklonost pravaša osigurana je tako što je njegov kolega Milan Lažeta predložen za NO Prometa, a pravaš Ivan Potrka za Vodovod i kanalizaciju. Tomislav Gruica, Kerumov veliki prijatelja i jedan od imenovanih savjetnika (za komunalije) predložen je u NO Prometa.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
22:40 22.09.2009.

o ovom još nikad nisam komentiral jer da ti istinu velim,,,,ovog se bojim......

OD
odpreko
23:48 22.09.2009.

od srca vam zelimo da vam kerum bude predsednik

Avatar zagi zagi
zagi zagi
19:22 22.09.2009.

majmun s minivalom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije