masakr u daruvaru

Kirurg o stanju pacijenata: Svi su stabilno, jedna pacijentica možda će biti prebačena u Zagreb

Pakrac: Izjave za medije ispred bolnice o višestrukom ubojstvu u Daruvaru
Robert Anic/PIXSELL
22.07.2024.
u 19:25

Iako su pacijenti u dobrom stanju i stabilno, ipak se radi o osobama visoke životne dobi, istaknuo je kirurg

Nakon današnjeg masakra u Domu za starije u Daruvaru, četiri osobe prevezene su u bolnicu u Pakracu, a jedna u Viroviticu. Pacijentica u virovitičkoj bolnici u međuvremenu je preminula, a dežurni kirurg pakračke bolnice Branko Sudar otkrio je u kakvom su stanju njegovi pacijenti.

"Imamo prostrijelnu ozljedu lijeve strane prsišta kod jedne gospođe, gospodin ima također strijelnu ranu lijevog prsišta, druga gospođa strijelnu ranu desnog prsišta i zadnja gospođa ona ima strijelnu ranu desne uške - kazao je Sudar za 24sata. Pacijentice su u 80-im godinama, a pacijent u 30-im.

Liječnik je dodao kako su svi pacijenti pri svijesti i komunikativni te se prati njihovo zdravstveno stanje, a moguće je da jednu pacijenticu prebace u Zagreb. Iako su pacijenti u dobrom stanju i stabilno, ipak se radi o osobama visoke životne dobi.

"Bio je ministar, komuniciramo sa Zagrebom, s kirurgijom na KB Dubrava, šaljemo im nalaze, komuniciramo s njima za gospođu koja ima prostrelnu ranu, da vidimo hoće li se liječenje nastaviti kod nas" rekao je kirurg, napominjući kako to ovisi o odluci iz Zagreba.

GALERIJA Jedan od najcrnjih dana u povijesti Daruvara

Pakrac: Izjave za medije ispred bolnice o višestrukom ubojstvu u Daruvaru
1/33
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije