Vremenska prognoza

Kišni četvrtak: Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje!

Kiša u Varaždinu
Marko Jurinec/PIXSELL
19.09.2013.
u 08:32

U kopnenom području i na sjevernom dijelu Jadrana prijepodne će biti pretežno oblačno mjestimice s kišom, a sredinom dana i poslijepodne doći će do postupnog razvedravanja sa zapada.

Četvrtak je nakon srijede donio kišu koja će se zadržati do kraja dana u većem dijelu zemlje.

U kopnenom području i na sjevernom dijelu Jadrana prijepodne će biti pretežno oblačno mjestimice s kišom, a sredinom dana i poslijepodne doći će do postupnog razvedravanja sa zapada.

U Dalmaciji će biti sunčano prijepodne i sredinom dana uz promjenjivu naoblaku te ponegdje u unutrašnjosti Dalmacije vrlo malo kiše, javlja DHMZ. Vjetar će biti slab do umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni. Na Jadranu će puhati slabo do umjereno jugo, sredinom dana i poslijepodne okretat će na umjerenu, na sjevernom dijelu i jaku buru.

Najviša temperatura danas će se kretati između 15 i 20, a na Jadranu od 21 do 25 stupnjeva.

U petak pretežno sunčano, uglavnom suho i za vikend

Vrijeme će u petak biti djelomice ili pretežno sunčano u unutrašnjosti, s mjestimičnom maglom ili niskom naoblakom. Vjetar će biti većinom slab, a temperatura bez veće promjene.

Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a tijekom vikenda i početkom tjedna bit će uglavnom suho, a očekuje se mjestimična naoblaka. Temperature će se kretati od 9 do 22 stupnja.

>> Otvorite kišobrane: U većini zemlje kiša i zahlađenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije