Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešimir Sever
Povratak na članak

'Kod nas su radnici svedeni na potrošnu robu'

Predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever odgovara na tri pitanja

Komentari 2

DU
Deleted user
10:26 24.10.2022.

Ja bih razumio da to netko izjavi tko radi kod privatnika i tko se mora boriti za svoje radno mjesto da ga ne bi jeftiniji zamijenio, dok u državnom sektoru nema konkurencije niti odgovornosti, koga briga ako si napravio štetu od 100 milijuna kuna, pa građani će to platiti, probaj to napraviti kod privatnika.....

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:31 24.10.2022.

Prema razmišljanju sindikalnih parazita, SSZ-a (stoke sitnog zuba) i lijenih samoupravnih socijalističko_komunističkih bitangi kod nas treba uvesti takve zakone po kojima će radnici upošljavati poslodavce a dugove ako ne mogu vraćati dužnici vjerovnici će u iznosu rate isplaćivati njima dok se ne oporave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.