Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U PROMETU

Kod Svete Nedjelje dio krana pao s kamiona, svinje ispale iz prikolice kod Svete Helene

Ilustracija
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
20.03.2024.
u 10:33

Dojavu o nezgodi dobili smo oko 7.50 sati. Nastala je materijalna šteta te nema ozlijeđenih - kazali su iz PU zagrebačke o nesreći gdje su svinje ispale iz prikolice.

Dio dizalice koja se prevozila na kamionu prevrnuo se na ulasku na zagrebačku obilaznicu na čvoru Sveta Nedelja. Do nesreće je došlo u jutarnjim satima.

- Na ulasku na obilaznicu prema Zagrebu radnicima je pao dio krana s kamiona. Nije bilo policije pa su oni pomagali u prometu - rekao je čitatelj za 24 sata. Vozač i radnici čekali su pomoć kako bi je maknuli, a prema snimci koju je čitatelj snimio oko 9.30 sati konstrukcija je oštetila ogradu. Naknadno je došla policija kako bi olakšala vozačima. 

Nesreća se dogodila i na autocesti A4 kraj čvora Sveta Helena gdje su svinje pale iz prikolice. - Dojavu o nezgodi dobili smo oko 7.50 sati. Nastala je materijalna šteta te nema ozlijeđenih - kazali su iz PU zagrebačke.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Kamion se sudario s autom pa 'uletio' u dvorište kuće, jedna osoba ozlijeđena

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
10:42 20.03.2024.

Čule su da će Milanović dati prisegu pred njima pa trče na Pantovčak?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije