Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAKERI TRAŽE OTKUPNINU

Koje su posljedice napada na KBC Zagreb: 'Medicinski podaci hakerima su često vredniji od kreditnih kartica'

Zgrada Klinickog bolnickog centra Zagreb
Sandra Simunovic/PIXSELL
02.07.2024.
u 19:49

Iako su prve informacije prošlog tjedna govorile da nema nikakve štete za građane zbog napada na KBC Rebro, pojavila se ipak mogućnost da su hakeri došli od osobnih podataka pacijenata.

Komentara 4

Avatar Zavratnica
Zavratnica
21:03 02.07.2024.

Bilo bi interesantno javno objaviti tko je angažiran za zaštitu mreže i podataka KBC Zagreb te koliko je plaćen za taj posao. Hoće li opet isplivati neki HDZ mali, kao onaj koji je prodavao fake covid testove u vrijeme tzv. covid potvrda?

MA
madmaximo
22:19 02.07.2024.

Nalaz iz sredine lipnja 2024. preko moj doktor nedostupan ...

LA
LastBoyscout
20:46 02.07.2024.

Tamo su vaši OIB sa svim ostalim podacima potrebnim da na vaše ime netko napravi karticu čije račune bute plaćali....a k tome nekriptirani .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije