Koji kraj godine! Svijet izgubio Peléa, Hrvati svojeg papu, a Ribić otišao u penziju

05.01.2023. u 10:58

Novu 2023. dočekujem na Bregan. Joža Broz slatko mi se hihoće. Jer Slovenci i Hrvati ponovno imaju istu valutu i prelaze granice kao da ih nema. Šuti Joža, velim mu - da, nema granice na Sutli, ali nema ni na Soči ni na Labi ni na Rajni

Komentara 25

KP
Karlovacko pivo
12:40 05.01.2023.

I prije točno 80 godina se moglo do Berlina bez putovnice

ME
MediciKM
12:02 05.01.2023.

Po meni, jedna od najvećih izjava Pape Benedikta XVI je: "Sjeti se da nisi nasljednik cara Kkonstantina već nasljednik jednog ribara". Čovjek je rekao sve i svojim činom odlaska s pozicije Pape pokazao je svoju veličinu. Htjeli mi to priznati ili ne, nitko više neće biti kao Papa Ivan Pavao II, ali Benedikt XVI je imao jednu svoju drugu dimenziju veličine. Čitam pojedine komentare i primjećujem koliko su ljudi površni, neinformirani i skloni kritici. Svaki papa je prije svega čovjek..Neka mu je pokoj vječni.

PR
prajdali100
12:49 05.01.2023.

Ribić nas je kraju baš dotukao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije