upozorenje vozačima

Kolaps na granici sa Srbijom: Teretna vozila na ulaz u Hrvatsku čekaju šest sati

GP Tovarnik
HAK
24.05.2023.
u 07:40

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa te je potreban dodatan oprez i strpljenje.

Na graničnom prijelazu Tovarnik/Šid teretna vozila na ulaz u Hrvatsku čekaju šest sati, a na izlaz jedan sat, izvijestio je Hrvatski auto- klub (HAK) u srijedu ujutro. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u unutrašnjosti. Na cestama u gorju veća je opasnost od odrona. Iz HAK-a vozače pozivaju da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

VEZANI ČLANCI:

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa te je potreban dodatan oprez i strpljenje.

Od 20 do 6 sati bit će zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Rovanjska u smjeru Zagreba. Obilazak: čvor Maslenica/Rovanjska (A1) - D8 - D54 (Zaton Obrovački) - D27 (Gračac) -D50 - čvor Sveti Rok (A1); od 20 do 5 sati zbog radova u tunelima bit će zatvorena dionica autoceste A2 između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak je državnom cestom DC1.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Video: Zatvoren dio Horvaćanske, evo kamo voziti obilazno sve do 6. lipnja

Komentara 4

DU
Deleted user
14:43 24.05.2023.

Čekaju, i onda? Čekalo se nekad po 10 h na Šentilju iz Austrije, Macelj, Bregana, pa se nije piralo ili se nije davala prevelika pozornost tomu. Neka idu preko Mađarske, pa neka vide šta je čekanje, glup članak.

DU
Deleted user
14:19 28.05.2023.

i sta onda?! ceka se svugdje na kugli zemaljskoj pa moze i na vratima Balkana - nek budu sretni sto su im ukinute vize jer nakon svjeze podrske Rusima i masovnoj migraciji Rusa u Srbiju, SAD bi se mogao zauzeti za vracanje viza

LU
Lukeruk
08:46 24.05.2023.

Kakva to oni uopće imaju teretna vozila? Zaprežna kola i čerge, jedino Krstići imaju autobus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije