Kolaps njemačke industrije zapravo je nuklearna opcija za Europsku uniju

07.10.2022. u 08:50

U srcu zapadne politike u Europi nije bila, kako se to obično misli, borba protiv komunizma, već kontrola Njemačke. Svrha sveza je "držati Sovjete vani, Ameriku unutra, a Njemačku dolje", objasnit će prvi glavni tajnik NATO-a

Komentara 12

DU
Deleted user
09:03 07.10.2022.

Vodopadi novca iz EU fondova presušuju. Morat će se tražiti nove forme za kupovanje birača.

TH
Thufir
17:26 07.10.2022.

Interesantno je kak se parolaši dižu na zadnje noge kad netko postavi i neka druga pitanja osim onih službeno odobrenih. Vidim da se već postavljaju i pitanja slobode govora, jer nije to za svakoga, to je samo za nas kaj lepo pričamo o EU i njenoj vodečoj naciji Njemačkoj, ne? Još Njemačka ni propala, dok mi živimo...Od sad slobodu govora i pisanja imaju samo drugovi "na liniji", Krasnec, Romac, Pofuk, Bešker, Trkanjec i ostale podguzne muhe! I nemoj da mi se netko prima Njemačke, to je naša sveta krava. Živeo drug Scholz, živela drugar'ca Von Der (woman)! Mrak!

DI
dino85
21:09 07.10.2022.

Kako stvari stoje moglo bi nam biti svejedno tko će nas razarati Rusi ili Ameri, bombe su bombe svejedno tko ih bacao. Vidim samo jedno, majka Europa se pokušala oslobodit od svojih dušebrižnika, i krenuti svojim putem, ali izgleda da neće ići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije