Oštra rasprava o novoj politici u EU

Koliko je dužna Hrvatska? Ide nova politika štednje, najveći dužnici pod pritiskom

12.04.2023.
u 17:22

Lani su, osim Hrvatske, za više od 10 posto svoj javni dug srezali još Cipar (15%) i Grčka (25%), a prema dosad poznatim podacima Češka je jedina članica EU koja ga je povećala

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
20:29 12.04.2023.

Ne znam čitamo li komentatori i ja isti članak? Po ovom što sam pročitao to su izvrsne vijesti. Bravo za vladu!

ED
edgar2
17:43 12.04.2023.

Nije baš relaksirano iako je trenutna situacija povoljnija nego u mnogim drugim zemljama. Zabrinutost stvara pad BDP-a, rast kamata na dug, te deficit koji ćemo ove godine imati. Ako ne radimo pametno začas ćemo opet nakrcati dugove kao od 2008-2014.g.

DU
Deleted user
18:16 12.04.2023.

Aha, bezrazložni pesimisti i kritičari bez pokrića, kako vam je sad?! Hrvatska je srezala svoj javni dug, a eurizacija i šengenizacija da se i ne spominju. Zar vam je zapela riječ u grlu? I imala vam je od čega. Vidite li što i kako radi jaka i stabilna vlada bez koje Hrvatska nema budućnosti, kako nas lijepo upozorava naš voljeni vođa, učitelj i usrećitelj AP. I da takvoj bogomdanoj vladi iduće godine na izborima ne darujemo još jedan mandat?! Ma, bili bisno najveći izdajice Lijepe Naše kada bismo to učinili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije