poziva ih na izbore

Komadina pozvao građane da u drugom krugu glasaju za koaliciju

Zlatko Komadina
Nel Pavletic/PIXSELL
21.05.2013.
u 14:37

Kada je županijska skupština u pitanju, Komadina je danas najavio da će ponuditi koaliciju Laburistima. Drži to prirodnom suradnjom, stoga će im ovih dana uputiti i službeni poziv na razgovore.

- Utakmica se igra još 15 dana, naša je zadaća podržati kolege i kolegice u drugom krugu, a takvih je 15 diljem Primorsko-goranske županije. Pozivam građane da izađu na izbore u drugom krugu i da daju podršku kandidatima koalicije. Mi još imamo ponovljene izbore na dva mjesta za županijsku skupštinu, u Gomirju na jednom mjestu i u Rabu, u Kamporu, tako da pozivam Rabljane i ljude iz Gomirja da ponovno izađu na izbore i podrže našu koaliciju - kazao je danas u Rijeci Zlatko Komadina, pobjednik koalicije SDP-HNS-HSU-IDS-ZS-ARS-SDAH na izborima za župana Primorsko-goranske županije.

Zahvalio je na potpori svojoj obitelji, prijateljima i građanima. I njegov zamjenik Marko Boras Mandić vjeruje u kvalitetan rezultat kandidata lijevog centra u dugom izbornom krugu. Čestitao je i gradonačelnicima i načelnicima koji su izabrani u prvom krugu, bez obzira iz koje političke opcje dolaze, posebno onima koji su premoćno pobijedili.

- Čestitao bih kolegama iz HDZ-a, Tomislavu Klariću, Gariju Cappelliu, Olegu Butkoviću, isto tako i kolegi Dariu Vasiliću koji je pobijedio na Krku, kao i kandidatima SDP-a koji su premoćno pobijedili na Liburniji, osvojili Opatiju i Kastav, kolegi Ivi Dujmiću i Ivici Lukanoviću – kazao je Boras Mandić objasnivši kako tako žele poslati jasnu poruku da je PGŽ županija tolerancije, koju nikada neće dijeliti na plavu, crvenu ili narandžastu.

- Sa kolegama koji su izabrani, kao što smo i do sada radili, surađivat ćemo bez obzira ih kojeg jata dolaze. Svaki kvalitetan projekt dobit će punu, bezrezervnu potporu od strane ovog vodstva. Mi ovu županiju nikada nismo dijelili niti ćemo je dijeliti. Isto tako, vjerujem da će demokracija u županijskoj skupštini i iduće četiri godine biti na visokom nivou, da će to biti poligon demokracije – zaključio je Boras Mandić. U zahvali na izbornoj podršci pridružio im se zamjenik župana iz redova srpske majine Petar Mamula.

- Očekivano, i ja i Vojko Obersnel dobili smo nešto manje glasova nego prije četiri godine, međutim u okolnostima u kojima jesmo, to je izuzetno dobra podrška. Od svih SDP-ovih kandidata kolega Obersnel je najuvjerljiviji u vodstvu i sigurno će pobijediti u drugom krugu - kazao je Komadina na upit o izbornim rezultatima u gradu Rijeci. Svoj će saborski mandat, kazao je, staviti u mirovanje, te potvrdio da će njegova će zamjenica u Saboru do kraj mandata biti Ada Damjanac iz Fažane.

Kada je županijska skupština u pitanju, Komadina je danas najavio da će ponuditi koaliciju Laburistima. Drži to prirodnom suradnjom, stoga će im ovih dana uputiti i službeni poziv na razgovore.

>>Milanović: Karamarkov zahtjev je djetinjast i infantilan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije