Lokalni izbori

Komadina: Volio bih živjeti u zemlji gdje jedan poziv sređuje BDP

Zlatko Komadina
Nel Pavletić/PIXSELL
04.06.2013.
u 00:09

Zlatku Komadini zasmetalo je napadanje premijera Zorana Milanovića od strane Ivana Jakovčića

Izbori su iza nas. Pred novoizabranim gradonačelnicima, načelnicima i županima su novi izazovi.

Finale lokalnih izbora za HRT-ovu političku emisiju Nulta točka, analizirali su, komentirali i pravdali Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a i župan Primorsko-goranske županije, Željko Turk, član predsjedništva HDZ-a, gradonačelnik Zaprešića, prof. dr. Dražen Lalić, Ivan Jakovčić, predsjednik IDS-a i Andro Vlahušić, gradonačelnik Dubrovnika, kao i kolumnisti Tomislav Klauški i Tihomir Dujmović.

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina ponukan upitom voditelja osvrnuo se i nedavni prebjeg članova SDP-a Milanu Bandiću.

- Svaka stranka ima svojih problema, pa imamo i mi. Od sedam tisuća, prebjeglo je stotinjak, i što sad - prokomentirao je Komadina dodajući kako je pobjeda Bandića odluka građana grada Zagreba.

Zasmetalo mu je i napadanje premijera Zorana Milanovića od strane Jakovčića.

- Napadati premijera Vlade s kojom ste u koaliciji? Čudno mi je to - kazao je Komadina dodajući kako bi volio živjeti u zemlji u kojoj zbog jednog telefonskog poziva procvjeta BDP.

Poruka glasača u Istri je jasna, poručio je još jednom Jakovčić, dodajući kako očekuje od SDP-a da tu poruku prihvati.

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić izrazio je svoj strah za budućnost Hrvatske koja mora izdržati europsku i državnu krizu, objašnjavajući kako središnja vlast, ma tko god bio na njoj neće moći uspješno upravljati u vremenu krize.

Problem manjka sredstava, posebno za obrazovanje, s kojim će se susresti gradonačelnici i načelnici u svom novom mandatu, gradonačelnik Zaprešića istaknuo je kao glavnu brigu u našoj visoko centraliziranoj zemlji. Kako preživjeti s tim novcem je najbitniji problem, smatra Željko Turk.

>>\'Bilo bi korektno da me Zoran Milanović nazvao i čestitao mi!\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije