opasna igra

Konavle: Šestogodišnjak teško ozlijeđen kad je aktivirao kapislu

Hitna pomoc
Arhivska fotografija
25.05.2010.
u 14:03

Dječak je izvan životne opasnosti prevezen u dubrovačku bolnicu. Policija utvrđuje okolnosti nesretnog događaja.

Šestogodišnji dječak običnim je upaljačem aktivirao detonatorsku kapislu pri čemu mu je eksplozija zahvatila obje šake i lice. Sve se odigralo u obiteljskoj kući u Konavlima u ponedjeljak oko 16.15 sati, pišu 24 sata.

Dječak je izvan životne opasnosti prevezen u dubrovačku bolnicu. 

Policija utvrđuje okolnosti nesretnog događaja.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mica1111
14:58 25.05.2010.

...pa dobro ljudi moji,zar je takva kriza pa djeci dajete granate i ručne bombe umjesto igračaka...

VE
verrmaj
22:38 25.05.2010.

prosli tjedan jedno djete tesko ranjeno sa bombom ,danas sa kapislom asutra ce mzda neko djete da puca iz haubice ,nista novo ,pored svih komentara i upozorenja jos uvjek ima koji umjesto mozga imaju \"barut\" ili mnogi i piljevinu u glavi , !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije