MLADI Udruga MAK organizira raznolike programe u Domu mladih

Koncerti i filmovi za malo novca

12.01.2009.
u 16:37

KOPRIVNICA - Podrumski prostor u sklopu Doma mladih, koji vodi udruga MAK, nakon kratke pauze opet je u funkciji.

Članovi udruge, za mlade svake subote organiziraju zanimljive programe, drukčije od učestalih zbivanja koja su mladima inače na raspolaganju. Ove će se subote održati projekcija filma Global Metal.

- Dokumentarni film prati razvoj metal glazbe u svijetu te isječke iz života poznatih glazbenika, o filmu je rekao Denis Košćak, potpredsjednik MAK-a.

Nakon projekcije slijedi metal slušaonica, što je ujedno i najava za koncert, koji je u programu za sljedeću subotu, 24. siječnja, s početkom u 21 sat. Nastupat će metal bandovi Superstition iz Koprivnice, Excuse for pain iz Zagreba te Prod iz Garešnice. Ulaznice iznose 20 kuna.

- Svi koji žele mogu plaćanjem članarine od 10 kuna postati podržavajući članovi udruge, čime ostvaruju pogodnosti kod kupnje karata za koncert te mogućnost sudjelovanja u nagradnim igrama, napominje Denis Košćak.

Posljednje subote u siječnju mladi mogu uz rock slušaonicu u podrumu pogledati film Ljudsko tijelo-pomicanje granica.

- Želja nam je da mladi ovdje prepoznaju mjesto gdje za svakog mogu pronaći nešto zanimljivo te se zabaviti na drukčiji način, a sve uz minimalni trošak, napominje Denis. (kj)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije