PREMIJERKIN RECEPT

Kosor: Treba raditi, biti uporan i ne posustajati na prvoj prepreci

kosor, kaciga (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/7
03.05.2011.
u 13:29

Nasip je stajao 14 milijuna kuna, a od 2005. do 2010. godine u obranu od poplava u Međimurju uloženo je 62 milijuna kuna, kazala je premijerka, koja je s mještanima zapjevala "Međimurje kak si lepo zeleno"

PODTUREN – Za članove Vlade nema važnijeg trenutka od onog kad može podvući crtu i reći da je ostvareno nešto što je i najavljeno. Sjećam se kad sam nakon velike poplave 2005. godine došla u Podturen i najavila izgradnju nasipa. Danas mogu podvući crtu i reći da smo odradili velik posao – kazala je predsjednica Vlade Jadranka Kosor na svečanosti u povodu završetka izgradnje desnoobalnog nasipa koji od izlijevanja rijeke Mure štiti naselja Podturen i Lončarevo u Međimurskoj županiji.

Nasip je stajao 14 milijuna kuna, a investitor su Hrvatske vode. Od 2005. do 2010. godine u obranu od poplava u Međimurju uloženo je 62 milijuna kuna, kazala je premijerka, koja je s mještanima zapjevala pjesmu "Međimurje kak si lepo zeleno".

Nakon Podturna posjetila je tvrtku Šetsan-Busch u Prelogu, koja izvozi vojne i policijske kacige u četrdesetak zemalja.

– Treba raditi, biti uporan i ne posustajati na prvoj prepreci. Možemo biti gospodarski uspješna zemlja budemo li više radili i dali šansu onima koji znaju – sažela je recept za uspjeh. Jednu od kaciga premijerka je i isprobala.

Ključne riječi

Komentara 60

DI
dr-ivek
14:20 03.05.2011.

\"Treba raditi, biti uporan i ne posustajati na prvoj prepreci. Možemo biti gospodarski uspješna zemlja budemo li više radili i dali šansu onima koji znaju \" ##################################################### U prijevodu: Treba pljačkati, biti podmukao i ne posustajati na prvoj prepreci. PoPo stopi kriminala možemo biti prva zemlja svijeta ako budemo više pljačkali, držali sudstvo u rukama i dati šansu svojim rodjacima i ostalim kriminalcima željnim €ura iz državne blagajne.

ZD
Zdravek
14:27 03.05.2011.

\"više radili i dali šansu onima koji znaju\" pa daj sansu onima koji znaju, daj IZBORE jer ti ocito nis neznas

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
22:31 03.05.2011.

fujj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije