Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO SPOR

Macan mora platiti 8000 kuna Vidović Krišto jer ju je nazvao 'spodobom'

Karolina Vidović Krišto
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
05.07.2021.
u 17:34

"Ona je tražila 50 tisuća kuna i troškove, no to nije dobila", rekao je Macan

Komunikacijski stručnjak Krešimir Macan nepravomoćnom presudom dužan isplatiti 8000 kuna odštete saborskoj zastupnici Karolini Vidović Krišto, koja ga je tužila jer ju je u HRT-ovoj emisiji "Otvoreno" nazvao "spodobom".

Odluka je to Općinskog građanskog suda koja Macanu nalaže i da nadoknadi troškove suđenja, potvrdio je Zvonimir Hodak, odvjetnik Vidović Krišto za portal Direktno.

 "Karolina Vidović Krišto dobila je presudu u svoju korist od 8000 kuna i 800 kuna troškova", potvrdio je i Macan dodajući da je to prvostupanjska presuda.

"Sudac je imao jedan pristup. Sigurni smo da ćemo u konačnici - u pravomoćnoj - to dobiti", smatra Macan.

Naglasio je da će se žaliti na prvostupanjsku presudu. "Ona je tražila 50 tisuća kuna i troškove, no to nije dobila", rekao je.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Renato Petek u emisiji Večernjeg TV

Komentara 14

KP
Karlovacko pivo
18:26 05.07.2021.

Dovoljno mi je bilo pročitat naslov ako gospodinu Macanu treba potpora neka objavi platit cemo a ona ostaje ono sto je on rekao

IJ
istina________jako________boli
17:44 05.07.2021.

On treba da plati kaznu ali ne njoj nego spodobi zato sto ju je uvredio uspuredjujuci ju sa njom.

PP
Pucvala_premium.2
18:38 05.07.2021.

Zena koja je dobila otkaz na HRT jer je dokazala da je u kurikuralnoj reformi koristeni savjeti Ameruckog psihologa i lnjizevnika osudenog za pedofiliju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije