Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mafijaški obračun

Kriminalist o ubojstvu na Zrću: To je napravio plaćeni ubojica, otkrio ga je jedan detalj

Novalja: U sukobu pred noćnim klubom ubijen strani državljanin
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
26.08.2022.
u 09:12

Ubojice se plaćaju na osnovu toga za čiju su likvidaciju angažirani. Ako je u pitanju krupna meta, ta cifra može biti između 50 i 70 tisuća eura - kaže kriminalist

Crnogorac Goran Vlaović (38) ubijen je jučer rano ujutro na Zrću na Pagu, a ubio ga je srbijanski državljanin Duško Tanasković koji je uhićen te je u pritvoru. 

Ubojstvo se dogodilo pred brojnim svjedocima, a ubojica će se braniti šutnjom. Pojavila se i snimka ubojstva koju je analizirao kriminalist Dobrivoje Radovanović. 

- Mišljenja sam da je ubojstvo izveo plaćeni ubojica. Jedino se oni vraćaju provjeriti je li meta mrtva. To se na ovoj snimci i jasno vidi. Muškarac bježi tek onog trenutka kada je siguran da je posao dobro obavljen - kaže Radovanović za Telegraf i napominje da će ubojica biti plaćen jedino ako je meta mrtva. 

- U ovakvim likvidacijama sve ide preko posrednika - kaže kriminalist te dodaje kako je ubojica određeno vrijeme pratio žrtvu kako bi vidio njegove navike. 

- Čekao je pravi trenutak za likvidaciju - rekao je.

- Ubojice se plaćaju na osnovu toga za čiju su likvidaciju angažirani. Ako je u pitanju krupna meta, ta cifra može biti između 50 i 70 tisuća eura - kaže kriminalist. 

Na snimkama se vidi kako je Tanasković prišao Vlaoviću s leđa te ga je iz pištolja s prigušivačem pogodio u glavu. Ubojica je počeo bježati, a u bijegu je bacio pištolj. Na kraju se ipak vratio na mjesto zločina, a to ga je skupo koštalo jer ga je tada uhitila policija. 

VIDEO Detalji ubojstva kod Zrća: Državljanin Srbije pucao u Crnogorca, sukobili su se ispred noćnog kluba

Ključne riječi

Komentara 3

LI
Liberalčić
09:32 26.08.2022.

Teorija ne drži vodu. Plaćene ubojice ne obavljaju posao po disko klubovima u 6 ujutro ispred 300 svjedoka.

SU
subara
13:05 26.08.2022.

a koji detalj ga je otkrio?

Avatar Hazl113
Hazl113
10:26 26.08.2022.

Onda je taj plaćeni ubojica amater. Takvi tipovi itekeko sve isplaniraju nekoliko puta gdje i kada napast isto kao i nekoliko pravaca bijega. Ovo je najobičnije ubojsto ili nekekva osveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije