Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vikend-rekorder

Kroz Liku autocestom jurio 247 km/h

\'Brzina01_nnn_aut_120310.jpg\'
VL
28.05.2012.
u 12:00

Njegov \"kolega\" po alkoholu bio 62-godišnji Gospićanin kojemu je izmjereno 2,78 promila alkohola u krvi.

Dvadesetpetogodišnji Zagrepčanin za upravljačem Mercedesa C 320 CDI u petak je na putu prema Zagrebu zaustavljen pokraj odmorišta Janjče na autocesti A1. Umjesto dopuštenih 130 kilometara na sat, mladić je uhvaćen kako vozi 247 kilometara na sat te je protiv njega podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Zagrepčanin se upisao kao rekorder vikenda u prekoračenju brzine, dok je njegov "kolega" po alkoholu bio 62-godišnji Gospićanin. Njemu je u nedjelju u Smiljanskoj ulici u Gospiću izmjereno 2,78 promila alkohola u krvi. Zbog namjere da nastavi kršiti prometne propise Gospićanin je zadržan u policiji do otrežnjenja, izvijestila je lička policija.

Tijekom vikenda provedene su preventivno-represivne akcije usmjerene na sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja. Utvrđeno je 115 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom te pet prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije